Daruj krv v novej cvernovke

Milí a drahé! Ak ste sa aj vy vždy iba chystali a nikdy neprišiel ten správny čas – máme pre vás dobrú správu! Spoločne s Národnou transfúznou stanicou SR vás v piatok 2. februára pozývame darovať krv u nás v Novej Cvernovke.

Ateliér Svetlík vyšiel zo všetkých možných priestorov ako ten najvhodnejší – veď uznáte sami, počet pohodlných kresiel je vyladený na optimum, je tam aj kuchynka a teda zázemie na ďalšie z našich palacinkových rán – tentokrát v réžii deciek zo školy Žito, ktoré sa už nevedia dočkať, že takto podporia dobrú vec.

Pozor – teraz praktikálie!
Prvý odber sa uskutoční o 8:00, posledný 10:40. Minimálny počet darcov je 30 ľudí, maximálny 50 ľudí – ak sa minimálny počet nenaplní, budeme musieť príchod zdravotníkov zrušiť, preto je extrémne dôležité, aby ste sa na odber prihlásili vopred  tu.   

Všetky aktuálne informácie o tom, či si vhodný darca alebo darkyňa, čo všetko robiť pred a čo po odbere a mnoho ďalších užitočných informácií, sa dozvieš na stránke Národnej Transfúznej Služby SR  tu.

V prípade akýchkoľvek problémov s prihlásením či otázok, na ktoré nebudete vedieť nájsť odpoveď, nás prosím kontaktujte mailom na darujkrv@novacvernovka.eu

Nižšie na linku nájdete aj dotazník, ktorý sa vypisuje na mieste, takže kľudne na neho hoďte kritickým očkom – odpovie na mnohé z vašich otázok.

Všetky infošky sme pre vás zhrnuli aj na takom našom malom one pejdžeri

P.S.: Nezabúdajte, že word of mouth je v tomto prípade mocným nástrojom pomoci – takže neváhajte a šírte prosím túto správu ďalej. Vedeli ste, že jedným odberom dokážete zachrániť až tri ľudské životy?