𝙻𝙰𝙲𝙴𝙳

Zdielať

𝙻𝙰𝙲𝙴𝙳

Pravidelný žánrovo rozmanitý formát v znamení techna, acid, rave, bass a punk.

𝘵𝘦𝘤𝘩𝘯𝘰 | 𝘢𝘤𝘪𝘥 | 𝘳𝘢𝘷𝘦 | 𝘣𝘢𝘴𝘴 | 𝘱𝘶𝘯𝘬
𝘵𝘦𝘤𝘩𝘯𝘰 | 𝘢𝘤𝘪𝘥 | 𝘳𝘢𝘷𝘦 | 𝘣𝘢𝘴𝘴 | 𝘱𝘶𝘯𝘬
𝘵𝘦𝘤𝘩𝘯𝘰 | 𝘢𝘤𝘪𝘥 | 𝘳𝘢𝘷𝘦 | 𝘣𝘢𝘴𝘴 | 𝘱𝘶𝘯𝘬
___
𝐋𝐢𝐧𝐞 𝐮𝐩:
22:00 Inkwall
23:30 Berlin Manson (live)
00:30 LCY (UK)
01:30 Whithe
02:30 Kristie Kardio
03:30 Proxima B
___

【𝐋𝐂𝐘】(fka L U C Y) 🆄🅺
// 𝟷𝟺𝟶, 𝚋𝚊𝚜𝚜, 𝚋𝚛𝚎𝚊𝚔𝚜, 𝚎𝚡𝚙𝚎𝚛𝚒𝚖𝚎𝚗𝚝𝚊𝚕
Experimentálny projekt producentky z Bristolu, ktorá žije v Londýne. Jej originálny zvuk je niekde medzi špinavým anglickým dubstepom a 140 soundom, ktorý je prepojený prvkami techna a lámaných beatov. Každý Boiler Room, ktorý hrala, zožal obrovský úspech u milovníkov experimentu a undergroundu po celom UK. Supportujú ju v RA, Mixmag, DJ Mag, Electronic Beats, The Ransom Note.
https://open.spotify.com/artist/4UUWo1AiaKMCi76yo69O1U…
https://youtu.be/eXndMt9qmC4
https://youtu.be/m0ZG4cnobRY
https://youtu.be/XmZvGxGTobw

___
【𝐖𝐇𝐈𝐓𝐇𝐄】
// 𝚝𝚎𝚌𝚑𝚗𝚘, 𝚏𝚞𝚝𝚞𝚛𝚎 𝚐𝚊𝚛𝚊𝚐𝚎, 𝚝𝚛𝚊𝚗𝚌𝚎
Bol súčasťou Red Bull Bass Music Academy v Prahe a predstavil sa na známych festivaloch ako Dimensions, Pohoda či Wilsonic. V jeho tvorbe nájdeš surovosť, hlbokú atmosféru, experimentálnosť a analógové zvuky. Bol súčasťou nášho projektu Scenery z Čachtického hradu, tak vieš, na čo sa tešiť.
___
【𝐏𝐑𝐎𝐗𝐈𝐌𝐀 𝐁】
//𝚝𝚎𝚌𝚑𝚗𝚘, 𝚍𝚊𝚛𝚔, 𝚛𝚊𝚠, 𝚑𝚢𝚙𝚗𝚘
V jeho setoch počuť prevažne prvky hypnotického, raw, bangin a breakbeat techna. Dôraz kladie na atmosféru a napätie, aby vtrhol poslucháča do deju, a zároveň rozbil parket. Je rezident Idem na Techno a pravidelne vystupuje vo Viedni v kluboch ako Grelle Forelle, Das Werk či v Maďarsku na eventoch The Etiket.
___
【𝐊𝐑𝐈𝐒𝐓𝐈𝐄 𝐊𝐀𝐑𝐃𝐈𝐎】
// 𝚝𝚎𝚌𝚑𝚗𝚘, 𝚑𝚊𝚛𝚍, 𝟷𝟺𝟶
Etablovaná DJka a začínajúca producentka, ktorej sety v sebe nesú hlbokú atmosféru, ktorá vyústi do tanečného groovy techna.
___
【𝐖𝐀𝐑𝐁𝐎𝐍𝐍𝐄𝐓】(namiesto neho vystúpi Inkwall)
//𝚋𝚊𝚜𝚜, 𝚍𝚞𝚋𝚜𝚝𝚎𝚙
Jeho začiatky siahajú do roku 2008, kedy sa viac ako 5 rokov venoval organizovaniu drum & bass eventov v Bratislave. Kto si pamätá legendárne Drumotéky, vie svoje. V tomto období tvoril 1/2 dua Aircross. Vyhrali súťaž Signall_FM Mini bass a ich sety si mohol počuť na festivaloch ako Let it Roll, Trident či Uprising. Projekt Warbonnet vznikol na základe dlhej cesty, kedy sa rozhodol spojiť estetické a hudobné vnímanie v jeden celok. V jeho sete nájdeš atmosféru upršaného Londýna. Teš sa na zmes dub-u, bass music a dubstepu. Špinavé hajtky a hlboký bassline ťa vtiahnu do deja.
Inkwall
Tentokrát svoj klasický set doplní o prvky anglickej bass music, aby si bol/a poriadne rozohriaty/a, keď LCY prevezme decks.
___
𝙋𝙧𝙚𝙙𝙥𝙧𝙚𝙙𝙖𝙟 / 𝙥𝙧𝙚𝙨𝙖𝙡𝙚
https://goout.net/…/laced-kristie-kardio…/szpgtjs/
* zakúpené vstupenky na pôvodný termín 11/2 zostávajú v platnosti
Lístky bude možné kúpiť aj na mieste.
___
𝗖𝗢𝗩𝗜𝗗 𝗜𝗡𝗙𝗢:
Vstup do interiéru je povolený iba s respirátorom.
V priestoroch sú k dispozícii bezkontaktné dezinfekcie.
___
Entrance to the interior is allowed only with a respirator.
Contactless disinfectants are available on the premises.
2.4.2022 (ꜱᴏʙᴏᴛᴀ)
Šᴛᴀʀᴛ: 22:00
18+